HTML

Pöttömke napjai

A kislányom 2006 szeptember 08-án látta meg a napvilágot! Az ő életéről szól ez a kis napló, az ő szavaival! :-) A naplót a babaszoba.hu-n kezdtük el ez év márciusában, mikor Lili 6 hónapos lett. Most ezekkel a bejegyzéseket írom, majd folytatom a naplót! Köszönöm ha olvastok minket!

Friss topikok

Linkblog

163. Mostanában nagyon lusta...

2007.09.02. 23:34 Manyoka75

2007.06.24. 22:03  
(Módosítva: 2007.06.24. 22:04)  
....lettem írni! Ebben a nagy melegemben nem nagyon van kedvünk gépezni Anyával! Viszont elég mozgalmas hét áll mögöttünk!
Kedden elvittük Veszprémbe Anya majdnem sógornőjének a telefonját a szervízbe ,mert elromlott. Amin mondjuk nem csodálkozunk Anyával mert az unokatesóm (Apa testvérének a 2 éves kisfia) állandóan játszik vele és ledobálja az édesanyja telefonját. Szóval mivel Apa a főkártyás a telefonoknál, ezért mi vittük be. Na mondjuk ezt se nagyon szereti Anya, hogy mi rohangálunk, mikor a szervízt ők is elintézhették volna, mert oda nem kell az Apa mint főkártyás! Na ezt jól körbe írtam! Ráadásul Anya a szervízbe nagyon mérges lett, mert semmi adat, kép és videó nem lett a telefonból kimentve! Apa le is tolta a nagybátyámékat miatta. Szegény szervízes bácsi amit tudott lementett nekik, de egy csomó kép elveszett. Anya meg azt mondta erre, mindenféle utálkozás nélkül, hogy úgy kell nekik, pedig már napok óta tudták , hogy aznap visszük a telefont és lett volna idejük lementeni mindent a számitógépre!!!
Ha már Veszprémbe voltunk Apa bement a horgászboltba és vett egy pontymatracot a horgászatához, már hetek ótameg akarta venni, de eddig nem kapott olyat amilyet szeretett volna. Én szopiztam egyet a kocsiba, míg Apa vásárolt.
Aztán még bementünk az Intersparba nekem pelust és popsitörlőt venni!
Éppen csak hazaértünk, gyors ebéd csinálás és Apa már száguldott is dolgozni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pottomke.blog.hu/api/trackback/id/tr14155982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása