HTML

Pöttömke napjai

A kislányom 2006 szeptember 08-án látta meg a napvilágot! Az ő életéről szól ez a kis napló, az ő szavaival! :-) A naplót a babaszoba.hu-n kezdtük el ez év márciusában, mikor Lili 6 hónapos lett. Most ezekkel a bejegyzéseket írom, majd folytatom a naplót! Köszönöm ha olvastok minket!

Friss topikok

Linkblog

173. Anya ma nagyon...

2007.09.02. 23:41 Manyoka75

2007.06.25. 22:41  
(Módosítva: 2007.06.25. 23:02)  
.... ideges lett. Szöget ütött a fejében, hogy vajon a múlt év novemberi villanyóra leolvasás óta mennyit villanyt használtunk. Végül is a számitógép is nagyon sokat megy. Délután leolvasta a villanyórát és bizony egy kisebb fajta rohamot kapott! Nagyon-nagyon sokat használtunk! Gyorsan osztott-szorzott, ha most nem nézte volna meg akkor novemberben egy kisebb fajta vagyon lett volna a túlfizetés. Gyorsan felhívta az EON-t és módosítatta a részszámla összegét, hogy a novemberi leolvasásig kicsit utolérjük magunkat és ne kelljen egyben sokat fizetni. És persze vissza fogja a gépezést is, ami miatt mérges is és szomorú is egyben. Na mindegy! Ez van, most már nem tud változtatni, hanem inkább odafigyel és spórol!! Jó tanács: néha mindenki nézze meg, hogy hogy áll a villanyóra és, hogy mennyit fizetett addig be és akkor nem éri majd kellemetlen élmény az elszámolásnál!!! Hmm....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pottomke.blog.hu/api/trackback/id/tr65155999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása