HTML

Pöttömke napjai

A kislányom 2006 szeptember 08-án látta meg a napvilágot! Az ő életéről szól ez a kis napló, az ő szavaival! :-) A naplót a babaszoba.hu-n kezdtük el ez év márciusában, mikor Lili 6 hónapos lett. Most ezekkel a bejegyzéseket írom, majd folytatom a naplót! Köszönöm ha olvastok minket!

Friss topikok

Linkblog

168. A legfontosabb...

2007.09.02. 23:37 Manyoka75

2007.06.24. 22:42  
...eseményt majdnem el is felejtettem megírni! Anyanagyiék cicusa megszülte a kiscicáit!!! Nagyon édesek! 5 pici zabálnivalóan aranyos cicamica! Majd teszünk fel képet róla, csak Anya annyira el volt ma bűvölve tölük, hogy még képet is el felejtett készíteni rólunk! Majd Apanagypap le fényképezi öket és elküldi nekünk!
Ma délután meglátogattuk Anyanagyiékat és kicsit megdögönyöztek a nagyiék. Anya szerint ma egy kis törpeboszika voltam, mert ma kifejezetten eleven voltam, még a szokottnál is elevenebb!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pottomke.blog.hu/api/trackback/id/tr35155991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása